Over mij

Lot's of MarCom

Ik ben Charlotte, en ik ben de trotse oprichter van Lot’s of MarCom. De naam is niet zomaar gekozen; het is een knipoog naar mijn eigen naam én een verwijzing naar de overvloed aan Marketing Communicatie ervaring die ik met me meebreng.

Lot's of Expertise

Meer dan 20 jaar! Internationaal vooral op het gebied van event management het aansturen, en het uitvoeren en aansturen van marketing communicatie projecten. Daarnaast ook het opzetten en uitrollen van Partner programma’s met strategische alliance partners en distributeuren maar ook of het verwezenlijken van een life sciences community. En zo veel meer ervaringen in diverse branches waaronder ICT, Industrial Automation, Life Sciences.

Lot's of Energy

Vol enthousiasme en met een focus op resultaten, benader ik mijn opdrachten en uitdagingen. Mijn kritische denkwijze, gedrevenheid én professionele instelling zijn de pijlers van mijn aanpak. Als je met mij samenwerkt weet je zeker dat alles van a tot z geregeld is, mijn passie voor organiseren en oog voor detail vind je altijd terug in mijn werk. Ik hou ervan collega’s en partners op de juiste wijze te betrekken en verbind graag op persoonlijk vlak.

Lot's of Readiness

Een nieuwe tijd vraagt om anders denken over communiceren met je klanten: fris, snel en wendbaar.

Mijn missie is duidelijk: ondernemers ondersteunen bij het uitvoeren van hun marketing communicatie doelstellingen en werkzaamheden, zodat zij zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn – hun eigen bedrijf laten groeien.

Wil je samenwerken of heb je ideeën over hoe het nóg beter kan? Ik hoor het graag!

Wat kan
Lot's of MarCom
voor jou betekenen?