Lot's of MarCom

Freelance marketing communicatie advies, event organisatie en support

Is het een uitdaging voor jouw onderneming om succesvolle events of effectieve marketing communicatie projecten te realiseren? Heb je net niet de juiste expertise in huis, beschikbare tijd, of mis je een sparring partner als het gaat om marketing communicatie zaken? Lot’s of MarCom biedt uitkomst en levert freelance professionele ondersteuning; inzetbaar wanneer nodig.

Lot’s of MarCom kan de organisatie van jouw business events, zoals beurzen en conferenties (nationaal en internationaal) tot in de puntjes verzorgen. Ik ben jouw sparring partner wanneer je behoefte hebt aan advies en ideeën om te zetten naar concrete marketing communicatie plannen. Vanzelfsprekend hoort daar ook de uitvoering bij en het coördineren van een campagne of project.

Wanneer je tijdelijk een boost aan capaciteit nodig hebt of vervanging van een functie binnen jouw team of organisatie biedt Lot’s of MarCom interim support aan.

Jouw partner

Uitvoering projecten & campagnes, Event management, Advies & support

Lot’s of MarCom is jouw partner voor de organisatie van (business) evenementen, adviseert op gebied van marketing communicatie en neemt uitvoering van campagnes en projecten voor haar rekening. Dit kan voor een aaneengesloten periode, voor de duur van een project op basis van enkele dagen / uren per week / maand.

Wat kan
Lot's of MarCom
voor jou betekenen?