Diensten

Wanneer u tijdelijk een boost aan capaciteit nodig heeft of vervanging van een functie binnen uw team of organisatie biedt Lot’s of MarCom interim support aan.

Advies marketingcommunicatie

Als ondernemer heeft u voor ogen welke doelen u wilt behalen of heeft u al een strategie ontwikkeld. Maar heeft u nog wel behoefte aan een sparring partner op gebied van marketingcommunicatie. Een professional die met u mee denkt en adviseert over welke tactics ingezet kunnen worden of die concrete vraagstukken vertaalt naar praktisch uitvoerbaar plan of project. Natuurlijk altijd op basis van, of rekening houdend met tools en content wat er al ligt en wat haalbaar is binnen budget. Dit kan een korte brainstorm sessie zijn of aan aantal sessies om advies en ideeen in een plan te verwerken. Desgewenst neemt Lot’s of MarCom ook de uitvoering voor haar rekening.

Cases / onderwerpen waarover ik graag mee denk:

Executie campagnes & projecten

Lot’s of MarCom zorgt voor een vlotte en efficiënte implementatie van de marketing communicatie projecten die zijn ontwikkeld, door de touwtjes in handen te nemen. Ik zorg voor de praktische uitvoering en indien nodig regel ik alle marketingcommunicatie van A tot Z: Een projectplan, bewaking van de planning en de uitvoering. Ik heb een ruime ervaring van projecten die ik heb gerealiseerd als leidinggevende maar ook als specialist. Dit kan voor de duur van een project op basis van enkele dagen / uren per week / maand, of slechts gedeeltelijk totdat activiteiten en uitvoering in uw eigen organisatie zijn belegd.

Enkele voorbeeld projecten en campagnes die ik voor u kan uitvoeren (op het vlak van online en offline marketing):

Event management

Bij de organisatie van corporate events komt veel kijken. Met mijn uitgebreide ervaring (zowel nationaal als internationaal) en expertise in event management bied ik klanten een professionele en naadloze organisatie van evenementen. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor het plannen, coördineren en uitvoeren van diverse soorten zakelijke evenementen, zoals beursdeelnames, klantenevenementen, productlanceringen, corporate sponsoring en partnermarketing. Ik lever een totaalpakket aan diensten, inclusief locatieonderzoek, logistiek, budgetbeheer, leverancierscoördinatie en programmabeheer. Maar ook de promotie intern en extern neem ik mee in de planning. Desgewenst kan Lot’s of MarCom ook slecht project onderdelen van de event organisatie voor haar rekening nemen.

Met oog voor detail en streven naar succes zorg ik ervoor dat elk evenement een memorabele ervaring wordt, die de doelgroep betrekt, de merkwaarde versterkt en de gewenste resultaten oplevert.

Type events waar Lot’s of MarCom ervaring mee heeft:

Interim marketing communicatie

Gaat er iemand in uw team met verlof? Of heeft uw organisatie tijdelijk extra capaciteit nodig? Lot’s of MarCom is in te zetten op interim basis en zorgt voor continuïteit! Dit kan in een leidinggevende functie maar ook als onderdeel binnen een team. Met mijn hands-on mentaliteit ben ik direct inzetbaar. Door mijn jarenlange (internationale) ervaring in diverse marketing communicatie functies afdelingen kan ik (tijdelijk) invulling geven aan een bestaande functie in uw organisatie of uw team tijdelijk versterken voor de duur van een project of tijdens een transitie fase. Dit kan voor een aaneengesloten periode op basis van enkele dagen / uren per week.

Functies waarvoor je mij kunt inzetten:

Wat kan
Lot's of MarCom
voor u betekenen?